Yeşilçam Vokal Grubu Gültepelilere unutulmaz bir eğlence yaşattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Gültepe’de düzenlendiği şenlikte çocuklar Yeşilcam Vokal Grubuyla gönüllerince eğlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gültepe’de düzenlenen yaz şenliğinde Rıfat Ilgaz’ın unutulmaz eseri Hababam Sınıfı Serisinin usta oyuncularından “Hayta İsmail” lakaplı Ahmet Arıman, Teoman Ayık ve ”Bacaksız” lakaplı Tuncay Akça’nın kurduğu Yeşilçam Vokal Grubu, Yeşilçam’ın birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek dinleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı. Usta oyuncular, ilk olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı’nın çaldığı müzikler eşliğinde Cumhuriyet Bulvarı’nda yürüyüş yaptı. Sevenleriyle buluşan Yeşilçam’ın emektarları vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Daha sonra şenlik alanında kendilerini bekleyen katılımcılarla buluşan Yeşilçam Vokal Grubu çocuklar başka olmak üzere herkese doyumsuz bir eğlence yaşattı. Şenliğe katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, usta oyunculara Kocaeli’de oldukları için teşekkür ederek, vatandaşlara iyi eğlenceler diledi.

ÇOCUKLAR İÇİN HER ŞEY VARDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gültepe Spor kulübü, Turgut Spor Kulübü ve Gültepeliler Plartformu ile gerçekleştirdiği yaz şenliklerine bir yenisini daha ekledi. Çocukların hoşça vakit geçirebilmesi için şişme oyun grupları kuruldu. Çocuklar birbirinden farklı etkinlikler ve oyun alanlarında keyifle vakit geçirirken, etkinlik boyunca patlamış mısır, macun, dondurma ve pamuk şekeri ikram edildi. Vatandaşlara şenlik boyunca çay ve pide ikramı yapıldı. Alana gelen her çocuğa çekiliş bileti verildi.

PALYAÇO VE SİHİR OYUNLARI

Çocuklara etkinlik boyunca animatörler ve palyaçolar eşlik etti. Çocuklar palyaçolar ile dans ederek, oyunlar oynadı. Programın devamında sihirbaz Sabu sahne aldı. Sihirbaz Sabu, ateş oyunları, çeşitli gösteriler ve sihir numaraları ile çocukları şaşırtmayı başardı. Program sonunda ise çekiliş yapıldı. Bisiklet başta olmak üzere hazırlanan hediyeler kurayla sahiplerini buldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.