Yerli otomobil nasıl sipariş edilir? Nereden alınır?

27 Aralık’ta ön gösterimi gerçekleşen yerli otomobilin sipariş durumu merak ediliyor. Peki yerli otomobil nasıl sipariş edilir? Ön sipariş için ne yapmak gerekir? İşte detaylar.

Gösteriminden bu yana yoğun bir ilgiyle karşılanan yerli otomobilin nasıl sipariş edileceği merak konusu. 2022 yılında bantlarda olacak olan yerli otomobilin ön siparişine ilişkin yerli otomobil CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş’tan açıklama geldi.

YERLİ OTOMOBİL ÖN SİPARİŞ BAŞVURUSU NE ZAMAN YAPILACAK?

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu tarafından Gemlik’te üretilecek yerli otomobilin fiyatı kadar nasıl ön sipariş yapılacağı merak konusu. Yerli otomobilin ne zaman ve nasıl sipariş edileceği konusunda net bir bilgi bulunmuyor. Konuya ilişkin yerli otomobil CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş ,”Doğru, zamanı geldiğinde siparişler olur. Pazartesi ön siparişini çıksam çok güçlü PR olur. 6-8 ay sonra 1 sene sonra olan siparişlerde bizim insanımızda değişiklik oluyor. Fabrikamızın temelini atalım bir şeyler ortaya çıksın, yaklaşalım. O talep bir yere gitmeyecek.” dedi. Yerli otomobil şu an sipariş edilemiyor ve ne zaman ön siparişlerin alınacağı konusunda da bir bilgi bulunmuyor.

İŞTE! Yerli otomobile dair en çok merak edilen sorular ve cevapları!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.