Yerli MOBA oyunu Hit and Boom çıktı!

League of Legends, DOTA 2, Heroes of the Storm, Apex Legends gibi oyunlardan esinlenerek Funverse Games tarafından geliştirilen yerli MOBA oyunu Hit and Boom, Steam ve Epic Games Store platformlarından oyuncuların beğenisine sunulmaya hazır.

Maceraya katıl!

Hit and Boom Alfa Testine katılmak için kayıt formunu doldurmanız yeterli. Sonrasında mailinize yollanacak kod ile Steam platformu üzerinden oyunu kütüphanenize ekleyip oynamaya başlayabilirsiniz. Ayrıca alacağınız sınırlı sayıdaki kodlardan arkadaşlarınızı davet edebilmeniz için ekstra kodlar, ilk kayıt olan 1000 kişiye hediye edilecektir. Formu doldur, oyunu ilk deneyen sen ol!

Alfa Test döneminde neler olacak?

Alfa test dönemi, tamamen oyunun ilk sürümünü deneyeceğimiz aktif bir geliştirme süreci olarak ilerleyecek. Geliştiricinin beklentisi, oyundaki hataların ya da eksikliklerin bulunabileceğini göz önünde bulundurmanız ve Hit and Boom’un geliştirilebilmesi için ekibe geri dönüş sağlamanız. Bu sayede Hit and Boom’u sizlerin de istediği en üst noktaya çıkarabiliriz.

Oyunu deneyimlediğimiz Alfa test dönemi boyunca Funverse Games’in sadece sizlere özel ödülleri olacak:

* Her Boombot ve silah için “Godlike” Siyah Kostümler: Bu kostümler sadece alfa sürecinde oyunu deneyen kişilere verilecek. 6 haftalık bir süre boyunca günlük giriş ödülü olarak kostümlerinizi alabileceksiniz. Aldığınız tüm siyah kostümler hesabınızda kalacak.

* Discord, Reddit, vb. sosyal medya platformlarında “Alfa Tester” etiketi

* Oyun içi “Alfa Tester” çerçevesi ve isim etiketi

* Arkadaşlarınızla oyunu deneyimleyebilmeniz için fazladan steam anahtarlarını sizlere ileteceğiz (İlk 100 kişi sınırlı).

* Özel Çekilişlere Katılım Hakkı

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.