Yerli “John Wick” Adalet filminin galasına büyük ilgi

23 Haziran’da gösterime girecek olan ve başrollerini Atakan Arslan, Ufuk Özkan ve Eslem Akar’ın oynadığı, yönetmen koltuğunda Özgür Bakar’ın olduğu ve yapımcılığını Bilal Kalyoncu’nun yaptığı ‘Adalet’ filminin galası geçtiğimiz akşam Mecidiyeköy Torun Center Sinemasında gerçekleşti.

Gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Atakan Arslan “Çok keyifli, bol aksiyonlu bir film çektik. Dövüş sahneleri özellikle çok iyiydi. Altından kalktığımızı düşünüyoruz. Umarım keyif ile izlerler.” dedi. Eslem Akar ise “Draması ve aksiyonu bol bir film oldu. Farklı noktaları bol bir film oldu. Uzun zamandır da böyle bir film çekilmiyordu. Merakla gösterime girmesini bekliyoruz.” dedi.

blank

Yönetmen Özgür Bakar ise “Yerli bir John Wick çektik. Aksiyonu güzel, dövüş sahnelerinin havada uçuştuğu bir film oldu.” dedi. Filmin yapımcısı Bilal Kalyoncu ise “bu filmi izlemeyen çok şey kaybeder” diyerek ne kadar iddialı bir projeye imza attıklarını dile getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.