Yenişehir Belediyesi Ses Yarışması’nda final zamanı

Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yenişehir Ses Yarışması’nın finali 12 Haziran Pazar günü yapılacak. Sanatçı Ümit Yaşar’ın katılımıyla düzenlenecek finalde halk oylamasıyla ön eleme geçen 13 aday sahne alacak. Yarışmanın kazananını final günü yine halk oylaması belirleyecek.

Yarışmanın internet sitesi üzerinden 11 bin 133 kişinin oy kullandığı yarışmada finale kalan adaylar 12 Haziran Pazar günü saat 19.00’da Mersin Marina’da bulunan JollyJoker’de sahneye çıkacak. “Müziğin Yeni Şehri” ve “Yeni Sahne Seni Bekliyor!” sloganıyla Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ses yarışmasının finali Yenişehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından da canlı yayınlanacak. Adayların performanslarından sonra halk oylaması başlayacak. Vatandaşlar “muziginyenisehri.com” internet sitesi üzerinden beğendikleri adaya oy verebilecek.

Finalde; Helin Akkuş, Sanem Kaya, Hasan Şahinsoy, Alper Mehenk, Derya Güneş, Fatma Beyza Köse, Yaren Özcan, Gökhan Demir, Zeliha Saadet Ural, Aynur Polat, Özlem Hafta, Sevgi İzci Taş ve Ahmet Köse sahneye çıkacak.

Mersin Devlet Opera ve Balesinde görevli trompet sanatçısı Ezgi Arman, Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarından Dr.Öğr.Gör Duygu Deniz Demirel ve sanatçı Mami Keskin yarışmanın seçici kurulunu oluşturuyor. Yarışmanın ödülleri ise şu şekilde; birinciye 3 adet stüdyo kaydı ve aranjman ile 1 video klip, ikinciye iki adet stüdyo kaydı ve aranjman, üçüncüye ise 1 adet stüdyo kaydı ve aranjman.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.