Yeniden düzenlenip duyurulacak! THY’den dış hat iptalleri!

THY, dış hat uçuşları ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Yapılan son duyuruda ‘Ülkelerin uluslararası seyahat kısıtlamalarındaki anlık değişiklikler, uçuş planlamalarımızda zorunlu olarak son dakika değişikliklerine veya uçuş iptallerine sebebiyet vermektedir. Yeni planlamalar en kısa sürede açıklanacaktır’ ifadeleri kullanıldı.

Türk Hava Yolları (THY), bazı ülkelerin uluslararası seyahat kısıtlamalarında oluşan anlık değişikliklerin, son dakika değişikliklerine sebebiyet verdiğini belirterek yeni planlamaların en kısa sürede açıklanacağını duyurdu.

THY’nin resmi Twitter hesabından ‘Sayın yolcularımızın dikkatine’ başlığıyla yayımlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“UÇUŞ İPTALLERİ YAŞANDI”

“Ülkelerin uluslararası seyahat kısıtlamalarındaki anlık değişiklikler, pandemi öncesi planlanmış seferlerin güncel durumda gerçekleştirilememesine ve uçuş planlamalarımızda zorunlu olarak son dakika değişikliklerine veya uçuş iptallerine sebebiyet vermektedir.

İŞTE! Türk Hava Yolları’nın güvenli seyahat standartları

“EN KISA SÜREDE BİLGİLENDİRECEĞİZ”

Değişiklik veya iptali gerçekleşen uçuşlarla ilgili bilgilendirmeler, iletişim kanallarımızdan ve SMS yoluyla yapılacak olup yeni planlamalar en kısa sürede açıklanacaktır. Bilet değişim işlemlerinizi ücretsiz olarak web sitemiz, mobil uygulamamız ve çağrı merkezimiz aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.