Yeni yıldan farklılık dileyenlere ‘Pernigotti’

155 yıllık tecrübesiyle İtalya’nın en köklü markalarından Pernigotti, yeni yıla girerken ilham verici bir hediye seçeneği olacak. Pernigotti’nin farklı Gianduia çikolatası, sizi ve sevdiklerinizi yeni deneyimlere ve tatlı zaferlere hazırlayacak. Her damak zevkine uygun çeşitleri ile Pernigotti, yeni yıla güzel bir başlangıç yapmanızı sağlayacak.

Eşsiz lezzeti ile Pernigotti, yeni yılda hayata farklılık katmak isteyenlere eşlik edecek. Özel anlara yaraşır doğallığı ve eşsiz fındık lezzeti ile Pernigotti, yeni yıl kararlarınızı alırken size ilham verecek. Pernigotti, hem kendiniz, hem de sevdikleriniz için damak tadınıza hitap edecek ve unutulmazlar arasına girecek seçkin bir hediye olacak.

155 yıldır kalitesinden ödün vermeyen Pernigotti’nin farkı, pürüzsüz bir dokuya ve ağızda yayılan fındık lezzetine sahip Gianduia tarzı çikolatasından ileri geliyor. Bu lezzeti bugün de sürdürmek için Pernigotti, yalnızca yüksek kaliteli fındıklar ve kakao, şeker pancarından elde edilen şeker ve doğal vanilya kullanıyor. İçine doğallığına gölge düşürecek malzemeler asla eklemiyor.

Her damak zevkine uygun çeşitleri ve zarif görüntüsüyle Pernigotti, yeni yıldan yeni deneyimler, tatlı zaferler ve mutluluk dileyenler için güzel bir başlangıç olacak.

Pernigotti hakkında
155 yıllık tarihi ile İtalya’nın en köklü markalarından Pernigotti, 2013 yılında Toksöz Grup tarafından satın alındı ve tamamen Türk sermayeli global marka bir olarak yoluna devam ediyor. Pernigotti, halen İtalya’daki tesislerinde üretiliyor ve özel tadı ilk kez Napolyon Savaşları sırasında ortaya çıkan Gianduia tarzı çikolata reçetesinden geliyor. Yüksek kalite malzemelerle, asla yapay tatlandırıcı kullanılmadan hazırlanan Pernigotti, doğal lezzeti ile farklı bir çikolata deneyimi sunuyor. Pernigotti’nin Gianduiotto (fındık ezmeli çikolata), Cremino (ortası fındık kremalı fındıklı sütlü çikolata), Gemma (içi fındıklı, sütlü çikolata dolgulu sütlü çikolata) ve Nocciolato (bütün fındıklı ve fındık ezmeli çikolata) olmak üzere her damak zevkine uygun çeşitleri bulunuyor. Marka bugün, İtalyan tarzını özel anlar için ulaşılabilir kılıyor.

Pernigotti çeşitleri MacroCenter, Migros, Carrefour, Real marketlerde ve tüm seçkin satış noktalarında bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.