Yeni Yıl Gecesinde Keyfinizi Uzatın

İnsan sağlığına olumlu etkileri bilimsel olarak kanıtlanmış %100 doğal Soğuk Pres yağlar ve Omega 3 balık yağını bir kapsülde toplayan Maxifix Men ve Maxifix Women ile yılbaşı gecesi keyfinizi uzatın.

Yeni yılın unutulmaz olması için bitki ve tohumların gücü sizinle olsun…

MAXIFIX MEN:

Maxifix Men’in kapsülleri içerisinde Cold Press Kabak Çekirdeği Yağı, Cold Press Rüşeym Yağı, Cold Press Isırgan Tohumu Yağı ve Omega 3 balık yağı yer alıyor. Vücudun günlük Omega 3-9 yağ asidi ihtiyaçlarını karşılamak ve erkek cinsel sağlığı için özel destek sağlamak amacıyla günlük beslenmeye takviye olarak kullanılabiliyor.

MAXIFIX WOMEN:

Maxifix Women’ın kapsülleri içerisinde Cold Press Antep Fıstığı Yağı, Cold Press Rüşeym Yağı, Cold Press Kişniş Yağı ve Omega 3 balık yağı yer alıyor. Vücudun günlük Omega 3-9 yağ asidi ihtiyaçlarını karşılamak ve kadın cinsel sağlığı için özel destek sağlamak amacıyla günlük beslenmeye takviye olarak kullanılabiliyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.