Yeni Türkü’den unutulmaz senfonik konser!

İstanbul’un en önemli konser salonlarından biri olan Bostancı Gösteri Merkezi, Atlantis Yapım organizasyonuyla güçlü isimlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bostancı Gösteri Merkezi’nde 21 Şubat’ta Yeni Türkü sahne aldı.

Yeni Türkü, Atlantis Yapım organizasyonuyla 21 Şubat gecesi Bostancı Gösteri Merkezi’nde şarkılarını 40 kişilik senfoni orkestrası eşliğinde seslendirerek unutulmaz bir performans sundu.

40. sanat yılını kutlayan Yeni Türkü, geçmişle günümüz arasında köprü kuran şarkılarını Bostancı Gösteri Merkezi’ni dolduran 3000 kişiye söyledi.

‘Maskeli Balo’ ile eğlenceli ve coşku dolu konserin startını veren grup, senfoni ile hazırladıkları şarkılarını ayrı bir lezzette kulaklara ulaştırdı.

blank

İlk şarkıdan sonra Yeni Türkü solisti Derya Köroğlu ‘ Yıllar içinde biz büyüdük. Bu gece bambaşka hisler içindeyiz ve farklı bir Yeni Türkü karşınızda’ dedikten sonra ‘Eyvallah’ ve ‘Ağır Kapı’ ile devam etti.

Derya Köroğlu’nun solisti olduğu, Erkin Hadımoğlu, Furkan Bilgi, Serdar Barçın, Sezer Alemdar ve Bahadır Tanrıvermiş’den oluşan Yeni Türkü’ye 40 kişilik senfoni orkestrası eşlik etti.

Bostancı Gösteri Merkezi’nde 23 Şubat’ta müzik dünyasının en renkli, en farklı, en ilham verici karakteri Nil Karaibrahimgil sevenleri ile buluşacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.