Yeni Tiyatro Dergisi 9. Emek ve Başarı Ödülleri’nden İBB Şehir Tiyatroları’na 5 Ödül

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, Caddebostan Kültür Merkezi’nde (CKM) düzenlenen bir törenle sahiplerini bulan Yeni Tiyatro Dergisi 9. Emek ve Başarı Ödülleri’nden 5 ödüle layık görüldü.

Sahnelediği klasik ve modern tiyatro oyunlarıyla seyirciden büyük ilgi gören, İstanbul içi ve şehir dışı turneleriyle geniş kitlelere ulaşan İBB Şehir Tiyatroları, Yeni Tiyatro Dergisi 9. Emek ve Başarı Ödülleri’nden 5 ödüle layık görüldü.

13 Haziran 2022 Pazartesi günü Caddebostan Kültür Merkezi’nde (CKM) düzenlenen bir törenle sahiplerini bulan ödüller, sahnelenen yüzlerce oyun ve performans arasından seçici kurulun yaptığı değerlendirme sonucunda belirlendi.

En İyi Yapım Ödülü Yaftalı Tabut’a,

Yılın Dramaturgu Ödülü Yaftalı Tabut oyunuyla Gökhan Aktemur’a,

En İyi Yönetmen Ödülü Geçit oyunuyla Nihat Alpteki’ye,

En İyi Işık Tasarımı Ödülü Hayat Der Gülümserim oyunuyla Fatih Mehmet Haroğlu’na,

En İyi Müzikal Performans Ödülü (Erkek) Rüstemoğlu Cemal’in Tuhaf Hikâyesi oyunuyla Levent Üzümcü’ye verildi.

Ödül alan sanatçılarımıza İBB Şehir Tiyatroları adına teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.