Yeni Samsung Galaxy M33 5G ve M23 5G akıllı telefonlar, en güzel karne hediyesi olmaya aday!

Binlerce öğrencinin bir eğitim-öğretim yılını daha geride bırakmaya hazırlandığı şu günlerde, öğrencilerin karne heyecanına ortak olmak isteyen ailelere Samsung, uygun fiyatlı telefon modelleri ile iyi bir alternatif sunuyor. Samsung’un Ultra Geniş Açılı Kamerası, 5.000 mAh’lik iki güne kadar devam eden bataryası ile yeni Galaxy M33 5G ve M23 5G akıllı telefonları, üstün teknolojileri ile bu yılın en güzel karne hediyesi olacak.

Samsung, bir eğitim-öğretim yılının sonuna daha yaklaşırken, öğrencilerin karne heyecanını tamamlayacak bir hediye alternatifi ile hem ailelerin hem de öğrencilerin heyecanına ortak oluyor. Yeni Samsung Galaxy M serisi akıllı telefonlar, ileri teknoloji özellikleri, üst düzey kamerası ve güçlü işlemcisi ile eşsiz bir oyun deneyimi sunarken, gençlerin ve öğrencilerin birçok ihtiyacını tamamlıyor.

120 Hz ekran yenileme hızı ve ‘Game Booster’ özelliği ile sıra dışı bir oyun deneyimi

Yeni Samsung Galaxy M33 5G ve M23 5G akıllı telefonlar, gelişmiş çoklu görev yürütme, uygulamalarda daha hızlı ve kesintisiz kullanım deneyimi sağlarken, RAM Plus ile kullanıcılar, RAM boyutunu kendileri belirleyebiliyor; dilediğinde uygulamaları yüksek hızda kullanabiliyor. Galaxy M33 ve M23 5G’nin 120 Hz ekran yenileme hızı ile ekran geçişleri arasındaki her sahne akıcı ve doğal bir görüntü kalitesinde yansıyor, ayrıca muhteşem bir oyun oynama deneyimi sunuyor. ‘Game Booster’ özelliği ise kullanıcıların oyun oynama şeklini takip ederek cihazın pil ömrünü, sıcaklığını ve hafızasını optimize edebiliyor. Aynı zamanda arka plandaki aktiviteleri ve bildirimleri engelleyerek eşsiz bir oyun deneyimi yaşatıyor.

5000 Mah Batarya ile iki güne kadar dayanan pil ömrü

Samsung Galaxy M33 5G ve M23 5G’nin 6.6’’ FHD+ ekranı ile kullanıcılar canlı, parlak bir ekran deneyimi yaşıyor. Fotoğraf ve videolar için 128GB dahili depolama alanının yanı sıra 1TB’a kadar arttırılabilir microSD kartı desteği ile değerli anları saklamak için bolca alan sunuluyor. 5000 Mah Batarya ile tüm gün ve ötesi (iki güne kadar) dayanan pil ömrü sunan cihaz, 25 W hızlı şarj desteğiyle 30 dakikada 50 şarj seviyesine ulaşıyor. Sesleri eksiksiz ve yüksek seviyede duymayı sağlayan Dolby Atmos Hoparlör, kullanıcıları sahnenin içine çeken sinematik ses kalitesiyle hem oyun oynarken, hem de video izlerken müthiş bir ses deneyimi yaşatıyor.

Galaxy M33 5G ile dünyaya 123 derecelik bir açıyla bakın, en ince ayrıntıları dahi görün

Yeni Samsung Galaxy M33 5G’nin insan gözüne benzer bir görüş açısına sahip 5MP’lik Ultra Geniş Açılı Kamerası, dünyayı 123 derecelik bir açıyla görmeyi sağlıyor. Galaxy M33 5G’nin muhteşem 4’lü kamerası yüksek çözünürlüklü (50 MP), her karede en ince ayrıntıları dahi yakalayabiliyor. 123 dereceye kadar geniş açılı çekimler yapmaya imkan sunan (5MP) derinlik kamerası canlı odak efektiyle muhteşem portreler çekmeyi sağlıyor. Galaxy M33 5G’nin 8MP Ön Kamerası ve bulanık arka plan efekti ile kullanıcıları daha çok öne çıkaran çarpıcı selfie’ler çekmeye fırsat sunuyor. Galaxy M33 5G sahip olduğu sekiz çekirdekli işlemci ve 6GB RAM ile çoklu görevlerde ve oyun oynarken ihtiyacınız olan gücü kullanıcılara fazlasıyla sunuyor.

Hızlı performans için sekiz çekirdekli güçlü işlemci Samsung Galaxy M23 5G

Yeni Samsung Galaxy M23 5G ise 50 MP yüksek çözünürlüklü ana kameranın yanı sıra 2 MP Macro kamera ve 8 MP Ultra Geniş Açılı kameraya sahip bulunuyor. Cihazın 8 MP ön kamerası kullanıcıların muhteşem selfie’ler çekmesine imkan sunarken, JN1 Piksel Sensörü ise her karede en ince detaylara odaklanmayı ve görmeyi sağlıyor. Sekiz çekirdekli SnapDragon 750G işlemciye sahip yeni Samsung Galaxy M23 5G, 4 + 128 GB RAM desteğiyle kullanıcılara sunuluyor. Kullanıcılar, mavi ve yeşil renk alternatifleri bulunan Samsung Galaxy M33 5G ve M23 5G’ye avantajlı fiyatlarla sahip olabiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.