Yeni Range Rover Sport Dünya Lansmanı için Geri Sayım Başladı

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu Land Rover, Range Rover ailesinin adrenalin yüklü en dinamik üyesi Range Rover Sport’un 3. neslini, 10 Mayıs’ta gerçekleşecek dünya lansmanı ile tüm dünyaya tanıtacak.

Üretildiği ilk günden bu yana lüks SUV sınıfının standartlarını belirleyen Range Rover Sport, modern tasarım anlayışı, sınırların ötesine geçmekteki kararlılığı ile her neslinde sportiflik ve lüksü birleştirmeyi başardı.

Bir kez daha Range Rover Sport, bu defa tamamen yenilenen modern tasarımı, yalın çizgileri ve performanstan ödün vermeyen gücü ile eşsiz bir birleşim sunuyor.

Pikes Peak’te rekor kıran dağ tırmanışı, Rubülhali Çölü (Empty Quarter) geçişi ve 999 basamaklı Heaven’s Gate merdiven tırmanışı ile akıllarda yer eden Range Rover Sport’un 3. nesli ile tanışmak için 10 Mayıs Salı günü Türkiye saatiyle 21:00’da Land Rover Türkiye web sitesi ve sosyal medya hesaplarından yayınlanacak dünya lansmanına katılımınızdan mutluluk duyacağız.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.