Yeni nesil yapay zeka geliyor

65 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesiyle sektöre birçok yenilik kazandıran Ajans Press, günümüzün en popüler teknolojisi olan yapay zekâyı devreye alarak TV ve radyo takip sistemini baştan aşağı yeniledi.

Tamamen yerli ve milli bir altyapıya sahip olan TVR Plus, 9 yıllık AR-GE çalışması sonucunda Türk yazılımcılar tarafından tasarlandı. Sesi yüzde yüze yakın başarı oranıyla texte çeviren TVR Plus, dijital video ve ses dosyalarından youtube url’lerine, televizyon ve radyo kayıtlarından konferans ve röportaj datalarına kadar birçok ses dosyasını, saniyeler içerisinde yüksek başarı oranıyla texte çevrilebiliyor. Böylelikle TVR Plus sayesinde, zaman ve bütçeden tasarruf ederken, milyonlarca kelime havuzu içerisinden dilediğiniz dosyanın deşifre işlemlerini sağlayabiliyor ve arşivinizi tutabiliyorsunuz.

Ayrıca TVR Plus’ı entegre ettiğimiz desifrem.com çok yakında sizlerle

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.