Yeni nesil Google Glass sızdırıldı

Google’ın büyük beklentiler ile üretimini yaptığı, ancak istenilen noktaya getiremediği cihazlardan birisi de Google Glass olmuştu…

Google’ın büyük beklentiler ile üretimini yaptığı, ancak istenilen noktaya getiremediği cihazlardan birisi de Google Glass olmuştu. Uzun süredir adı duyulmayan giyilebilir teknoloji ürününün, tarihin tozlu sayfalarına karıştığı düşünülüyordu. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan görseller, Google’ın yeni nesil Google Glass üzerinde çalıştığını gösteriyor.

ShiftDelete’nin haberine göre son kullanıcı için istenilen noktaya ulaşamayan Glass, kendisine kurumsal pazarda önemli bir yer edinmişti. 2017 yılında Google Glass Enterprise Edition adıyla karşımıza çıkan Glass, geliştirilmiş haliyle tekrar karşımıza çıkacak. Yenilenen sürüm de, yine kurumsal pazara hitap edecek. Yeni nesil üründe yapılan en önemli değişiklik, yenilenmiş ve özellik olarak geliştirilmiş bir camla gelecek olması.

İşte o görsel:

 

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.