Yeni Mitte, Eylül ayında çok konuşulacak

Mitte, Sonbahar – Kış sezonunu dekorasyonunda, menüsünde ve eğlence anlayışını rafine yorumlarla yenileyerek karşılıyor. Kaliteli müzik anlayışıyla eğlenceyi dorukta yaşatmak isteyen yeni Mitte, 14 Eylül Çarşamba akşamı Scumfrog, 21 Eylül Cuma akşamı Monkey Safari ve 28 Eylül Çarşamba akşamı Zebra Centauri’yi ağırlayarak Eylül ayında İstanbul’un ritmini değiştirecek!

İsmini Berlin’in, eğlence ve kültür – sanat anlamında en hit bölgesinden alan, İstanbul’un popüler semti Karaköy’de yoğun ilgi gören Mitte, sezonu hem mimaride hem menüde hem de eğlence anlayışını tamamen yenileyerek karşılıyor.

Kaliteli müzik ve eğlenceyi tek bir çatı altında sunmak için yeni Mitte, Sonbahar – Kış döneminde ağırlayacağı dünyaca ünlü sürpriz isimlerle adından sıkça söz ettirecek!

“Kaliteli müzik, kaliteli eğlence” felsefesiyle seçkin bir etkinlik takvimi sunan Mitte, kapılarını Eylül ayında dünyaca ünlü isimlerin eşliğinde açıyor.

14 Eylül Çarşamba akşamı Amsterdam’dan New York’a uzanan müzik yolculuğunda adını İbiza marşı “We Love You”, George Michael’ın single’ı “Freeek” in remixi ve Kylie Minogue’un “Love At First Sight” şarkılarıyla duyuran ve DJ Sanchez’le gerçekleştirdiği dünya turuyla uzun süre konuşulan başarılı DJ Scumfrog’u ağırlayacak.

21 Eylül Cuma akşamı tarzlarıyla bulundukları her etkinliğe güneş ışığını taşıdıkları iddia edilen Monkey Safari’yi ağırlayacak olan yeni Mitte, misafirlerine dans pistinde dehaların nüanslarıyla unutulmaz bir eğlence sunacak.

Müziğin alışılmış kalıplarına yeni yönler vererek, tempo ve sürükleyici beat’leriyle beğeni toplayan Dresden merkezli Zebra Centauri, 28 Eylül Çarşamba akşamı Mitte kabininde fırtınalar estirecek. Performansları zebraların koşmasındaki görsel şölene ve özgürlük aşkına benzetilen Zebra Centauri, müzikseverlere eşsiz bir deneyim sunacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.