Yeni Hayat 2. bölümde neler yaşandı?

Kanal D ekranında yayınlanan Yeni Hayat dizisi 2. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Ekrana gelen Yeni Hayat dizisi son bölümde Timur Karatan, Yüzbaşı Adem'i karısı ile ilgili test ederken kızı Gökçe tarafından magazincilere yapılan açıklama Timur'un deliye dönmesine yol açar. Yasemin'in kurduğu tezgahın arkadasında yer alan Kunduzi, Adem'i saf dışı bırakmak için kızı Ece'den ona bir not iletir.

Yeni Hayat dizisi 2. bölüm ile ekrana geldi. Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Yeni Hayat son bölümde Adem, Yasemin’in yaptıklarını anlamlandırmaya çalışırken olayları irdelemeye devam eder. Timur Karatan, karısı Yasemin Karatan konusunda Adem’i fark etmeden bir sınava tabi tutar. Adem işine ve ailesine oldukça sadık bir adamdır ve sınavı başarı ile geçer. Kunduzi, Adem’in çok zeki bir adam ve eski özel harekatçı olması nedeniyle onu saf dışı bırakmak ister. Kızı Ece’den Adem’e bir not gönderen Kunduzi’nin notunun ardından Adem deliye döner.

Yasemin’in aklında ise sürekli olarak Kunduzi’nin söylediği cümleler dolanmaktadır. Adem’i kendisine aşık etmeyi ve olayların dışında bırakmaıyı hedefleyen Kunduzi bu işi başka türlü halletmenin mümkün olmadığının farkındadır.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.