Yeni dizi ”Söz” ilk bölümüyle sosyal medyayı salladı

Başrolünde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı ve oyuncu kadrosunda Serhat Kılıç, Atakan Arslan, Meriç Aral, Nihat Altınkaya gibi isimlerin yer aldığı SÖZ dizisi ilk bölümüyle sosyal medyayı salladı.

Yaklaşık 1 senedir ekranlarda görünmeyen sevilen oyuncu Tolga Sarıtaş’ın sevenleri adeta dizinin projesi açıklandığı günden beri sabırsızlıkla diziyi bekliyorlardı ve bugün özlemleri sona erdi.

3 Nisan’a girdiğimiz ilk dakikalardan itibaren sevenlerinin Tolga Sarıtaş ve Söz dizisiyle başlattıkları etiketler adeta dizinin yayın saati 20.00’de uçtu ve hazırladıkları her etiket TT listesine girmeyi başardı.İlk bölüm etiketi olan ”SözDizisi”etiketi de Türkiye yanı sıra Dünya gündemi’nde de 5.sıraya kadar yükseldi.Söz dizisi ayrıca ilk bölümünden sosyal medya da izleyicilerinden tam not aldı ve diziyle ilgili yoğun şekilde övgü dolu tweet paylaşımları oldu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.