Yeni Bond kızı Ana De Armas rolü için saçlarından vazgeçti

Yeni Bond kızı seçilen güzel oyuncu Ana De Armas rolü için saçlarından vazgeçti ve kel oldu.

Güzel oyuncu Ana De Armas yeni Bond kızı seçilmişti. Film için hazırlıklar sürerken Ana da rolüe hazırlanmaya devam ediyor.

2015 yılında Keanu Reeves’le birlikte başrolü paylaştığı Knock Knock (Yanlış Kapı) filmiyle adını duyuran Kübalı oyuncu Ana De Armas şu günler tatlı bir telaş içinde.

blank

25. Bond filmi için kamera karşısına geçen güzel oyuncu karşımıza yeni Bond kızı olarak çıkmaya hazırlanıyor.

Daha önce birçok oyuncu tarafından canlandırılan Bond kızları sinema tarihinde her zaman özel bir yere sahip oldu.

Film için dazlak olan Ana De Armas Los Angeles’ta devam eden çekimlerden fotoğraf paylaştı ve hayranlarını şaşırttı. De Armas saçsız halinin sadece rol için taktığı kellik peruğu olduğunu açıkladı.

Hayranları “Saça ihtiyacın yok” diyerek oyuncuya kelliğin bile yakıştığını söylediler.

Ana De Armas en son Blade Runner 2049 filminde Ryan Gosling ile başrolü paylaşmış ve hem güzelliği hem de oyunculuğuyla büyük beğeni toplamıştı.

Daniel Craig’in karşımıza tekrar James Bond olarak çıkacağı film 2020 yılının bahar aylarında gösterime girecek…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.