“Yeni bir Yaşam” YBY bu sefer çocuklar için sonbahar şenliği düzenliyor

İstanbul’un ilk açık hava kültür ve sanat merkezi “Yeni bir Yaşam” YBY bu sefer çocuklar için sonbahar şenliği düzenliyor…

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilk tatili başladı. Yüz yüze eğitim ile açılan bu eğitim döneminde çocuklar pandemi şartlarına uyum sağlayarak okullarına devam etti ve ilk tatili dinlenerek, eğlenerek, öğrenerek ve de keşfederek geçirmeye hazırlar. İşte çocukların bu tatilde iyi zaman geçirebilmesi için YBY etkinlik alanında “Sonbahar Tatil Şenliği” düzenleniyor…13 kasımda başlayan şenlik 21 Kasım’a kadar sürecek. Her gün 10.30’da kapılarını açıyor.. Sağlık koşullarının dikkatlice uygulandığı bu etkinliği titizlikle inceleyip çocukların dahil edebilirsiniz.

blank

Şenlikte , birbirinden eğlenceli etkinlik saat 12.00’de başlayacak. Atlı karınca, rodeo, bungee trambolin, gol show, dev dart, air hockey, langırt, twister’da gün boyu eğlenecek çocuklar acıkan karınlarını da birbirinden lezzetli ve sağlıklı yiyecek-içeceklerle doyurabilecekler. Kırmızı Başlıklı Kız, Kurbağa Prens, La Fontaine’in Düşü gibi her gün farklı bir müzikli çocuk gösterisinin de iki seans olarak sergileneceği şenliğimizde çocuklar hazine avında da ipuçlarının peşinde koşarak defineyi bulmaya çalışacaklar.

Şenlik sadece eğlenceyle sınırlı değil elbette. Uçurtmadan seramiğe, yüz boyamadan nefes ve dansa çok değişik içerikte eğitici ve eğlenceli atölyelerde sadece minik misafirlerimiz değil aileleri de gün boyu hoşça vakit geçirebilecekler.

Biletleri @biletix ten temin edebilir veya o gün kapıdan alabilirsiniz. 3 yaş üzeri herkesin bilete tabi olduğu şenliğimizde biletle giriş yaptıktan sonra içerdeki yiyecek ve içecekler dışında tüm oyunlar ve aktiviteler ücretsiz. Bir an evvel buluşmak için sabırsızlanıyoruz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.