Yeni Bi’ Fest 14 Eylül’de Maçka KüçükÇiftlik Park’ta

Türkiye’nin en büyük açık hava gazinosu

Hep Yeni Kal Sunar: Yeni Bi’ Fest 14 Eylül’de Maçka KüçükÇiftlik Park’ta, biletleri Biletix’te!

Ebedi gazino kültürünün temsilcisi Hep Yeni Kal Sunar: Yeni Bi’ Fest, pandemi nedeniyle yaşanan iki yıllık aradan sonra, 14 Eylül’de yeniden eğlence severlerle buluşuyor. Hep Yeni Kal Sunar: Yeni Bi’ Fest’in 7.yılındaki sürprizi ise Türk sanat müziğinin dev ismi Emel Sayın ile pop müziğin önde gelen temsilcilerinden Kenan Doğulu.

Her yıl birbirinden önemli isimlerin sahne aldığı Hep Yeni Kal Sunar: Yeni Bi’ Fest, 14 Eylül’de Maçka KüçükÇiftlik Park’ta kuracağı dev sahnede yine dev isimleri ağırlıyor. Bu sene 7’ncisi düzenlenen Hep Yeni Kal Sunar: Yeni Bi’ Fest, Türk Müziği’nin duayeni Emel Sayın ve Türk Pop’unun en önemli temsilcilerinden Kenan Doğulu’nun katılımıyla konukları senelerce unutamayacakları özel bir geceye davet ediyor.

Gazino kültürüne uygun oturma düzeni ve Hilton’un geceye özel hazırladığı lezzetli menüsüyle izleyicilere çok farklı ve özenli bir deneyim vaat eden Hep Yeni Kal Sunar: Yeni Bi’ Fest’te misafirler özledikleri eğlenceyi Kenan Doğulu ve orkestrasının sevilen şarkıları ile Emel Sayın’ın muhteşem sesi ve yorumunda bulacak.

Hedefi gazino ve eğlence kültürünü geçmişten geleceğe taşımak olan yedinci Hep Yeni Kal Sunar: Yeni Bi’ Fest hakkında en güncel bilgi ve detaylara ulaşmak için Hep Yeni Kal’ın Instagram hesabını takip edebilirsiniz (hepyenikalcom). Meze, müzik ve muhabbet dolu unutulmaz bir deneyim yaşatacak bu özel gecenin biletleri 25 Ağustos’tan itibaren Biletix’te!

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.