Yemeksepeti Kamu Politikaları ve Kamu İlişkileri Direktörü Görevine Senem Yavaş Getirildi

Yemeksepeti’nde Hukuk departmanına bağlı çalışacak şekilde, Kamu Politikaları ve Kamu İlişkileri Direktörü göreviyle Senem Yavaş’ın ataması gerçekleştirildi. Senem Yavaş, bu göreviyle kamu kurumlarıyla ilişkilerden ve kamu politikası ile regülasyonlarla ilgili çalışmalardan sorumlu olacak.

Türkiye’nin hızlı ticaret platformu Yemeksepeti’nde yeni bir üst düzey yönetici görevlendirmesi gerçekleştirildi. Senem Yavaş, Yemeksepeti Kamu Politikaları ve Kamu İlişkileri Direktörü olarak atandı.

Yemeksepeti’nin Hukuk departmanı içerisinde göreve başlayan Senem Yavaş, bu yeni görevinde kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla ilişkilerden sorumlu olacak.

Profesyonel iş yaşamına Birleşik Krallık Parlamentosu Avam Kamarası’nda Parlamento Üyesi’nin Araştırma Görevlisi olarak başlayan Yavaş, sonrasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde uzman olarak ve devamında da Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nda Ankara Temsilcisi olarak çalıştı. Yemeksepeti’ne katılmadan önce son olarak BRF/Banvit’te Kurumsal İlişkiler ve Regülasyon Müdürü görevinde bulunan Senem Yavaş, 8 Haziran 2022 tarihi itibarıyla yeni görevine başladı.

Senem Yavaş’ın Northampton Üniversitesinde 2005-2006 yılları arasında tamamladığı Erasmus programı Politika lisans eğitimi ve Gazi Üniversitesiden Uluslararası İliskiler lisans derecesi bulunuyor. Evli ve bir çocuk annesi olan Yavaş, İngilizce biliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.