Yekbu Köseoğlu ilk kitabı “Mutfakta Diyetisyen Var”

Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunu ve Yekbu Köseoğlu ilk kitabı “Mutfakta Diyetisyen Var” Büyükada Yayıncılık etiketi ile Mayıs ayında okuyucu ile buluştu.

Sağlıklı Beslenme Kılavuzu

2006 yılından itibaren kendi kurduğu “Yekbu Köseoğlu Beslenme Ve Diyet Danışmanlığı”nın Etiler’de bulunan merkezinde klinik diyetisyen olarak mesleğine devam ediyor. Yekbu Köseoğlu, sağlıklı beslenme kılavuzu niteliğinde kaleme aldığı “Mutfakta Diyetisyen Var” kitabında ayrıca kendi hazırladığı çeşitli fit yemek tariflerine de yer veriyor.

Kitabın yazılma amacı için yazar; “Kitabımı özellikle yüz yüze görüşme fırsatı bulamadığım değerli okuyucularım için hazırladım. Bize emanet edilen bedenimizi en güzel şekilde beslemek, hastalıklardan korumak, sağlığın ve hayatın temel amacı olması gerekli. Gelin sağlıklı beslenmenin renkli dünyasına birlikte adım atalım”

blank

Yazar Hakkında:

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde dahiliye, plastik cerrahi ve poliklinik bölümlerinde, Hacettepe Üniversitesi İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi’nde yeni doğan servisi, poliklinik ve genel cerrahi bölümlerinde, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Nutrisyon Destek Ünitesi’nde, Yıldız Catering’de çalışmıştır. Mezuniyet için “Fransız Mutfağı” konusunda bir seminer sunumu ve “Hastanede Yatan Hastalarda Hastane Malnutrisyonu” konusunda bir bitirme tezi hazırlamıştır.

2003 yılından itibaren çeşitli güzellik ve estetik merkezleri ile devlet hastanesinde görev yapmıştır . 2005 yılında Prof. Dr. Osman Müftüoğlu Yaşasın Hayat Klinikleri İstanbul Şubesi’nde klinik diyetisyen olarak çalışmaya başlamıştır.

2006 yılından itibaren kendi kurduğu “Yekbu Köseoğlu Beslenme Ve Diyet Danışmanlığı”’nın Etiler’de bulunan merkezinde klinik diyetisyen olarak mesleğine devam etmektedir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.