“Yedireyim istersen gel” Kerimcan Durmaz’dan video sonrası çirkin yanıt

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Kerimcan Durmaz son olarak mastürbasyon videosu ile bir skandala imza attı. Durmaz, videodaki kişinin kendisi olmadığını iddia etti fakat, takipçileri gerçeği ortaya çıkardı.

Kerimcan Durmaz, dün akşam saatlerinde uçakta çektiği müstehcen bir videosunu sosyal medya sayfasından ‘Bana bakın ama’ notuyla paylaştı.

Videoya gelen tepkiler üzerine saniyeler içerisinde videoyu sosyal medya sayfasından silen Kerimcan Durmaz’a takipçileri büyük tepki gösterdi. Gelen tepkiler üzerine Durmaz, videonun kendisine ait olmadığını söylese de Durmaz’ı giydiği kıyafet ve aksesuarları ele verdi.

blank

Uçağa binmeden önce havaalanından bir fotoğrafını paylaşan Durmaz’ın skandal videoda görünen kıyafet ve aksesuarlarının aynı olması Kerimcan Durmaz’ın “O videodaki ben değilim” iddialarını adeta yalanlayacak cinsten.

KERİMCAN VİDEO’DAN SONRA ÇİRKİNLEŞTİ

Kerimcan Durmaz’ın yaptığı açıklamayı inandırıcı bulmayan takipçisi Durmaz’a “Yemezler” yazarak karşılık verdi. Durmaz ise kendi üslubuyla “Yedireyim istersen gel” ifadelerini kullanarak terbiyesiz ve ahlak dışı bir paylaşıma daha imza attı.

Sosyal medyada pek çok kullanıcı Kerimcan Durmaz’ın ahlak dışı paylaşımını savcılığa şikayet edeceğini belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.