Yazlık Kadırga Şenlikleri Muhteşem Finalle Sona Erdi

Binlerce kişinin 3 gün boyunca horon halkalarında doyasıya eğlendiği Gölcük Belediyesi Geleneksel Yazlık Kadırga Şenliği, Bizim Gönül ve Zeynep Başkan’ın muhteşem konserleri ile sona erdi.

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün boyunca horon ve müziğin merkezi haline gelen Geleneksel Yazlık Kadırga Şenlikleri, dün akşam muhteşem bir finalle sona erdi. Kocaeli, Gölcük, çevre il ve ilçelerden gelen binlerce kişinin yoğun ilgi gösterdiği şenlikler, Karadeniz’in yıldız sanatçıları Bizim Gönül ve Zeynep Başkan’ın konserleri ile final yaptı. İki yıldız isim seslendirdikleri birbirinden güzel eserleri ve türküleri ile alanı dolduran binlerce kişiye unutamayacakları bir gece yaşattılar.

DEV HORON HALKALARINDA SAATLERCE HORON OYNADILAR

Yazlık Kadırga Şenlikleri’ne yoğun ilgi gösteren binlerce kişi, dün gece de Karadeniz yöresi şarkıları eşliğinde horon ve müzik ziyafeti çekerek doyasıya eğlendiler. Kadırga’da boş yer bırakmayan binlerce kişi kemençe eşliğinde oluşturulan dev horon halkalarında saatlerce horon oynadılar.

YILDIZ İSİMLER KADIRGA’DA EĞLENCEYİ ZİRVEYE ÇIKARDI

Geleneksel olarak düzenlenen Yazlık Kadırga Yayla Şenliği’nin final akşamında; Bizim Gönül ve Zeynep Başkan’ın yanı sıra Laz Esat, İsmail-Ercan Pustu, Salim Kasap, Ali Öztürk, Mehmet Tak ve Yıldırım Gömleksiz de birbirinden eğlenceli şarkılarla şenlik alanını dolduran vatandaşlara eğlenceli anlar yaşattılar.

GÖLCÜKLÜ GENÇLER TÜRKİYUE ŞAMPİYONU

Final gecesinde ayrıca Türkiye genelinde; Trabzonspor Futbol Okulları arası düzenlenen turnuvada şampiyon olan Gölcük takımı sahneye çıktı. Gölcüklü çocuklardan kurulu olan takıma Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Kaba tarafından teşekkür plaketi verildi. Kadırga Şenlikleri’ne gelen binlerce kişi de şampiyon takımı alkışları ile tebrik ettiler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.