Yazlık Ilıca Otel Projesi Yap-İşlet-Devret Modeli İle İhaleye Çıkıyor

Gölcük Belediyesi, ilçenin turizm ve istihdamına katkı sunmak hedefiyle projelendirdiği Yazlık Ilıca Otel Projesi’nin yapımı için yap-işlet-devret modeli ile ihaleye çıkıyor.

Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Otel Projesi, Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü tarafından 30 9 2020 tarihinde onaylanmıştı. Zemin etüdü, statik, mimari, elektrik, mekanik projeleri hazır olan otel projesi, yap, işlet, devret modeli ile yapılacaktır. Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü tarafından onaylı bir proje olduğu için, Yazlık Ilıca Otel onaylı projelerin aynen tatbiki suretiyle yapılacaktır. Temel kazısı da Kocaeli Müze Müdürlüğü’nün denetiminde olacaktır.

İHALE 17 MAYIS 2022 TARİHİNDE

Otelin takribi yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olup, irtifak(üst) hakkı süresi 30 yıl olarak belirlenmiştir. İhaleye teklif verecekler; Gölcük Belediye Meclisi’nin 3 Aralık 2020 tarih ve 50 nolu kararı uyarınca, 30 yıl irtifak hakkı süresi üzerinden indirim yapmak suretiyle tekliflerini vereceklerdir. İhale, 17 Mayıs 2022 Salı günü, saat: 15.00’da Gölcük Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılacaktır. İhaleye katılmak isteyen yatırımcılar, Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğü’nden şartname ve eklerini 100,00-TL bedel ödeyerek temin edebilirler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.