Yazın en güzel indirimi Faik Sönmez’de

Faik Sönmez İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda; tüm ürünlerde geçerli, %50’ye varan indirimin yanı sıra her 1000 TL’lik alışverişe anında 200 TL indirim kampanyası başladı.

Koleksiyonda; sıcak yaz günlerinde bile vücuda nefes aldıran ekolojik kumaşlar, keten, pamuk ve doğal elyaflı kumaşlarla hazırlanan renkli tasarımlar kendine sıklıkla yer buluyor. Yaz boyu sizi şık ve sportif tarzlarıyla rahat ettirecek sayısız tasarımın yer aldığı Faik Sönmez’deki tüm ürünlere şimdi %50’ye varan indirimle sahip olabilirsiniz.

blank

Siyah ve beyazın hakim olduğu, gündüz ve gece çarpıcı, sportif bir silüetle kendinizi hep fit ve göz alıcı hissedeceğiniz modellerin yer aldığı koleksiyon detayları için mağazaları ya da faiksonmez.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.