Yazar Yiğit Caner Ertoşi’den “Kapak” hareketi

Altın Kalem ödüllü yazar, “Yiğit Caner Ertoşi” sosyal medya üzerinden Demet Akalın ve Hatice’nin #bottlechallenge paylaşımları üzerine şahsi hesabı üzerinden; “Beyin bedava diye mi, böyle boş işlere kullanıyorsunuz” ifadesini kullanarak tepkisini gösterdi.

blank

Demet Akalın ile Hatice’nin #kapakchallenge akımına karşın #kapakolsun akımını başlatan genç yazara destek ve ilgi çığ gibi büyüdü. İlk destek Tuğba Altıntop’tan gelirken daha bir çok oyuncu ve mankenden yazara destek sağlandı. İçlerinde kadın kolları bşk. ve usta yönetmen Oktay Alkan dikkat çeken isimler arasındaydı. Ertoşi’nin işaret dili kullandığı videoda ayrıca 1000 adet kitabından 6 ayrı kuruma hediye etmesi takdir edilirken, kampanya paylaşımı bir gün içinde 400 bin izlenmeye rekoru kırdı. Ertoşi aynı zamanda sosyal sorumluluk projesine davet etmek üzere, Acun Ilıcalı, Eser Yenenler, Azra Kohen, Hakan Ural, Nilgün Bodur, Ebru Gündeş, Türkan soray, Yıldız Tilbe, Hülya Avşar, olmak üzere bir çok ünlü isime meydan okuyarak kitap bağışına davet çağırısında bulundu.

Şarkıcı Hatice kendine ait sosyal medya hesabından yazar, Yiğit Caner Ertoşi’ye tepkisini alaycı bi dil ile dile getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.