Yazar Adil Yıldırım’ın ilk imza durağı D&R Bodrum’dan başlıyor

Medcezir “Sonsuz aşk her şeyi göze alan içindir.”

Erkekler dünyasının sırlarını kadınlara deşifre eden İlişki Uzmanı&Yazar Adil Yıldırım, 3. Kitabı Medcezir ile ilk imza gününü Bodrum’da düzenleyecek. 31 Ağustos Cumartesi günü saat 19.00’da D&R Bodrum Midtown’ da sevenleriyle biraraya gelmeye hazırlanan Adil Yıldırım’ın ikinci durağı İzmir olacak. 1 Eylül Pazar günü saat 16.00’da D&R Forum Bornova’da kitaplarını imzalayacak olan ünlü ilişki uzmanı&yazar aynı zamanda, sevenleri ile imza sonrası sohbet edip, ilişki tüyoları verecek. Zamanın Sessiz Ruhu ve Gecede Saklı Yalnız Aşıklar adlı kitaplarının ardından üçüncü kitabı Medcezir’i 12 Temmuz’da sevenleriyle buluşturan Adil Yıldırım, katıldığı televizyon programları ve radyo yayınlarında büyük ilgi görüyor. YouTube kanalıyla adını duyuran, yayınladığı kısa videolarla ilişkilere yön veren ünlü isim ‘İmza günlerim tüm yurtta devam edecek, ben de en az sevenlerim kadar heyecanlıyım’ dedi.

blank

İMZA GÜNLERİ
31 Ağustos Cumartesi Bodrum D&R Midtown Saat:19.00
1 Eylül Pazar D&R İzmir Forum Bornova Saat:16.00

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.