Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde Yenileme Çalışmaları Hızlandı

Şehir içi ulaşımı daha kolay ve konforlu bir hale getirmek için çalışan Başkan Hilmi Bilgin idaresindeki Sivas Belediyesi; Aydoğan, Fatih ve Yenidoğan Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde yenileme çalışmalarına başladı.

Şehrin birçok bölgesinde cadde düzenlemelerine devam eden Sivas Belediyesi sezonun açılmasıyla birlikte hummalı bir çalışma içerisinde girdi. Bu kapsamda Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde altyapı çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri asfalt, kaldırım, aydınlatma, peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarına hız verdi

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Hilmi Bilgin, Başkan Yardımcısı Levent Olgun ve ekiplerden bilgi aldı. Bölge sakinleri ve cadde esnaflarını da ziyaret eden Bilgin, hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundu

ŞEHRİMİZİN 4 BİR TARAFINDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Sivas’ın her noktasında çalıştıklarını ifade eden Başkan Hilmi Bilgin, “İstişare ve ortak akılla mahalle bazlı hizmetlerimize devam edeceğiz. Şehrimizin sorun ve sıkıntılarını yerinde görerek mahalle sakinlerimiz, esnaflarımız, muhtarlarımız, okul müdürlerimiz, cami derneklerimiz ve mahalle başkanlarımızla fikir alışverişinde bulunarak önceliklerimizi sıralıyoruz. Bu kapsamda tüm mahallerimizde çevre düzenleme çalışmaları, yeşil alan miktarının artırılması, çocuk parklarının yapılması, semt sahalarının tadilatları ile birlikte altyapı, üstyapı, peyzaj, aydınlatma gibi unsurları yeniliyoruz” ifadesini kullandı.

YAVUZ SULTAN SELİM CADDESİNDE ÇALIŞMALARIMIZI EN KISA SÜREDE TAMAMLAYACAĞIZ

Bilgin, “Geçen yıl Yavuz Sultan Selim ve Fetih Caddesi’ni yenileyeceğimizin sözünü vermiştik. Bu yıl sezonun açılmasıyla birlikte hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Şu anda çalışmalarını yaptığımız Yavuz Sultan Selim ve Fetih Caddesi ile birlikte Fatih Mahallesi’ni Hayri Sığırcı Caddemizin üzerinden direk meydana bağlayacak olan yolun altyapısını tamamlamış bulunuyoruz. Kaldırım ve ağaçlandırma çalışmalarımız devam ediyor. Daha sonra asfalt ve aydınlatma işleriyle birlikte caddemiz hem konforlu seyahat imkânı sunacak hem de yeni bir görünüme kavuşacak. Şu hususa dikkat çekmek isterim ki, çalışma yapılırken doğal olarak trafiği bazı noktalarda kesiyoruz. Bazı yerlerde ise toz ve toprak nedeniyle mahalle sakinlerimizi geçici olarak rahatsız etmiş oluyoruz. Nimet-külfet dengesi dâhilinde çalışmalarımız karşısında sabır gösteren mahalle sakinlerimiz ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum. En kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayacağımızı bilmelerini istiyorum. Yenidoğan Mahallesi, Aydoğan ve Fatih Mahallesi’nin kullandığı güzergâh nedeniyle nüfusun yoğun olduğu bir bölge… O nedenle de çalışmalarımızı büyük bir titizlik ve hızlılıkla devam ettiriyoruz. Hemşehrilerimizi de sürece dâhil ederek hesap verilebilir bir belediyecilik anlayışıyla şeffaf, katılımcı bir anlayışla hizmetlerimize devam edeceğiz. Mahallelerimize ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Kimsesiz, Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Yakup Kaya ve Aydoğan Mahallesi Muhtarı Yusuf Baloğlu ise çalışmalar nedeniyle mahalle sakinleri adına Başkan Bilgin’e teşekkür ederek her daim yanın ve destekçisi olduklarını ifade ettiler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.