Yavuz Bingöl, taburcu oldu

Safra kesesinden rahatsızlanan türkücü Yavuz Bingöl Şişli Etfal hastanesine kaldırıldı.

Önceki gün acil kapısından çıkarken görüntülenen Bingöl “Taburcu olmadım henüz, doktor birşeyler yememe müsaade verdi. Birşeyler yeyip tekrar geri geleceğim” dedi. Dün akşam Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum gününe katıldınız, ondan sonramı rahatsızlandınız sorusuna “Hayır orada rahatsızlanmadım, daha sonra evime geçtikten sonra ağrım ve sancım oldu, mide yanması diye bana çeyrek serum verdiler ve taburcu ettiler. Sabahında ise yine ağrılarım oldu ve acil olarak Şişli Etfal’e geldim. Yapılan tetkikler sonucu safra kesemin iltihaplandığı ortaya çıktı. Önce operasyonla almak istenildi ama daha sonra gerek olmadığı ve yılda 1 kez rutin kontrole gelmemin yeterli olacağı söylendi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.