Yavuz Bingöl: Adımı kullanarak insan sağlığını tehdit ediyorlar

Yavuz Bingöl kendisi üzerinden “sahte ilaç” satan kişileri savcılığa verdi. Sanatçı, konuyla ilgili haber kanallarına açıklama yaptı.

Yavuz Bingöl, “Sosyal medyada benim adımı ve fotoğraflarımı kullanarak reklam verdiklerini tesadüfen öğrendim. İlk başta duyduğum şaşkınlık sonra öfkeye dönüştü. Çünkü binlerce hasta bu reklamlara inanarak sahte ve tehlikeli ilaçları alabilirdi. Tedavi olacağım derken hayatlarını tehlike altına atabilirlerdi. Hemen gerekli hukiki işlemleri başlattım.” dedi.

İnternetten ilaç alınmaz

Sahte ilaç satıcılarının sosyal medya üzerinden kendi adını kullanarak satış yapması üzerine ünlü sanatçı veryansın etti. Bingöl, dolandırıcıların kendi adını kullanarak yaptıkları bu reklam konusunda herkesi uyardı. Sanatçı, “Halk sağlığı bu kadar ucuz olamaz. Adımı kullanarak tehlikeli sonuçlar doğurabilecek bir dolandırıcılığa cüret ediyorlar. Bu kişileri savcılığa şikâyet ettim. Binlerce KOAH hastasının hayatını tehlikeye atabilecek bu zehir tüccarlarının reklamlarına sakın itibar etmeyin. İnternetten ilaç alınmaz. Bu işin şakası yok.” dedi.

Sosyal medya üzerinden sahte ilaç satan dolandırıcıların yeni hedefi olan Yavuz Bingöl konuyla ilgili sonuna dek takipte kalacağını ifade etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.