Yavru köpeği av tüfeğiyle vuran cani yakalandı

Mardin’de 3 gün önce 2 aylık yavru köpeği bacaklarından vurarak yaralayan zanlı, düzenlenen operasyonla yakalandı. Durumu ağır olduğu için İstanbul’a gönderilen yavru köpeğin ise bacaklarını kaybetme riski ile karşı karşıya olduğu belirtiliyor.

Sakarya’da yavru köpeğin bacaklarının kesilmesinin ardından hayvana şiddete verilecek cezalara yönelik tartışma devam ederken benzer bir haber de Mardin’de geldi.

Mardin’in Mazıdağı ilçesinde 2 aylık yavru bir köpek, tüfekle vurulmuş halde bulundu.

ZANLI YAKALANDI

Kuzey ismi verilen yavru köpeği av tüfeğiyle vurarak yaralayan zanlı jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı.

NE OLMUŞTU?

3 ün önce av tüfeğiyle vurulduğu belirlenen yavru köpek Kuzey, hayvanseverler tarafından bulunmuş, hemen Mardin Büyükşehir Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ne götürülmüştü.

Çok sayıda saçma yarası isabet eden yavru köpeğin yaraları, olay yerinde uzun süre kaldığı için kurtlanmış ve köpek durumu ağır olduğu için uçakla İstanbul’a gönderilmişti.

Öte yandan Kuzey, iyileşse bile bacaklarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.