Yasemin Özilhan: İki tane omurgam olduğunu bile yazdılar

Bir döneme damga vuran Doktorlar dizisinde Ela karakterini canlandıran Yasemin Özilhan, evlendikten sonra setlere ara vermişti. Özilhan’ın sosyal medya hesabında paylaştığı ve sırt kemiğinin göründüğü fotoğraf olay olmuştu. Ünlü oyuncudan tepkilere yanıt geldi.

Zamanını ailesine ve kurduğu şirkete ayıran Özilhan uzun bir aranın ardından Mucize Doktor dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştı. İki bölümde rol alan güzel oyuncu eski günlerini yâd etmişti.

Koronavirüs salgını sonrası ailesiyle eve kapanan Yasemin Özilhan, çeşitli aktivitelerle zamanını değerlendiriyor. Çocuklarıyla oyunlar oynayan Özilhan boş zamanlarında da spor yapıyor.

Evinde özel spor salonu bulunan Özilhan zaman zaman da spor yaparken çektiği video ve fotoğrafları sevenleriyle paylaşıyor. Güzel oyuncu dün bakım yaparken çekilen bir fotoğrafını ‘Emoş’umun gözünden’ notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

 

blank

Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşımda dikkat çeken Özilhan’ın sırt kemiğin oldu. Takipçileri Yasemin Özilhan’ın fotoğrafına “Bu hangi seviye zayıflıktan sonra oluyor?” şeklinde yorumlar yapıldı.

Yasemin Özilhan fotoğrafıyla ilgili şunları söyledi:

“Öncelikle aşırı zayıf değilim. 52 kiloyum. Bu benim yapım. İki tane omurgam olduğunu bile yazmışlar. Kimde böyle bir şey var Allah aşkına? Bu sırt kası. Herkeste olan bir şey. Spor yaptıkça belirgin hale geliyor. Sağlıklı besleniyorum. Halimden memnunum. Tuhaf eleştirilere katılmıyorum”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.