Yasemin Allen, iki yıldır yaşadığı Los Angeles’tan İstanbul’a geri dönüyor

Hayatını farklı şehirlerde geçiren ünlü oyuncu Yasemin Allen, iki yıldır yaşadığı Los Angeles’tan İstanbul’a geri dönüyor.

İki yıl önce taşındığı Los Angeles’ta hem oyunculuk eğitimi alan hem işlerine orada devam eden Yasemin Allen Türkiye’ye geri dönüyor. Başrol kadrosunda oynadığı Amerikan dizisi ‘Strike Back’in Hırvatistan’daki çekimlerini geçtiğimiz günlerde tamamlayan güzel oyuncu, dizi ve reklam projeleriyle ilgili görüşmek amacıyla geleceği İstanbul’da yeni ev bakacak. Hayatının yeni dönemini İstanbul’da geçirecek. Londra’da doğan, Avustralya’da, Amerika’da, Türkiye’de yaşayan Yasemin Allen, dönem dönem hayatını geçirdiği ülke ve şehirleri değiştirmeyi adeta yaşam biçim olarak görüyor. Allen’in Londra’da da bir evi var ve projeler için oraya sık sık gidiyor.

Oyuncu Yasemin Allen, cesur paylaşımıyla takipçilerini büyüledi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.