Yaşar konserinde şarkılar tablo olacak

20 yıldır dillerden düşmeyen şarkılarıyla Türk Pop Müziğinin lokomotiflerinden biri olan Yaşar, unutulmaz bir konsere imza atacak!

Yaşar; Kumralım, Birtanem, Acıtmıyor Sevdan, Hayırdır İnşallah gibi en sevilen şarkılarını dinleyiciyle birlikte seslendirirken, ressam Ertuğrul Ateş de fırçaları ve tuvaliyle ona eşlik edecek.

Sanatçının “Resim’li Konser” adını verdiği sıradışı gecede, dünyaca ünlü ressam Ertuğrul Ateş sahneden ve şarkılardan esinlenerek aynı anda bir tablo hazırlayacak!

Notaların renklerle dansedeceği konser 21 Şubat Salı akşamı Zorlu PSM Ana Tiyatro Salonu’nda müzikseverlerle buluşacak.

Atlantis Yapım organizasyonuyla, “Vestel Gururla Yerli” kapsamında gerçekleşecek olan konserin biletleri Zorlu PSM Gişe’de biletix’te!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.