‘Yaşamayanlar’ dizisinin ilk bölüm galasına büyük ilgi

Dijitalde yayımlanacak olan ‘Yaşamayanlar’ isimli vampir dizisinin ilk bölümü Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda galayla tanıtıldı.

Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in rol aldığı ‘Yaşamayanlar’ dizisinin ilk bölüm galası Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda yapıldı. Dizinin oyuncuları “Vampirler” ve “Vampir Avcıları” ekibi olarak tam kadro kırmızı halıda boy gösterdi. Dokuma makinelerinin olduğu alanda, projede kullanılan tüm kostümler sergilendi. Bir grafiti sanatçısının duvara vampir çizdiği gecede mekânda dizinin dekorunda kullanılan detaylar da beğeni topladı. Serenay Sarıkaya da gecede erkek arkadaşı Kerem Bürsin’i yalnız bırakmadı. Sarıkaya ile Bürsin after party’de eğlenirken Bürsin, kız arkadaşıyla çekilen karesine ‘Benim favorim’ notunu düştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.