Yasak Elma’nın Cansu’su Nilperi Şahinkaya leopar desenli elbisesiyle çok konuşuldu

Fox TV’de ekrana getirilen Yasak Elma dizisinde Cansu karakterine hayat veren Nilperi Şahinkaya sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. Başarılı oyunculuk performansı ile beğeni toplayan Şahinkaya, leopar desenli elbisesiyle verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alırken sosyal medyayı salladı.

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Cansu karakteri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Instagram hesabında 1 milyonun üzerinde takipçisi olan ve aktif kullanan Nilperi Şahinkaya, son olarak leopar desenli mini elbisesiyle verdiği pozları takipçileri ile paylaştı. Koltuğun tepesinde pozlar veren oyuncu paylaşımına “Doğal habitatında” notunu ekledi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.