Yasak Elma’dan Gülperi’ye flaş transfer

FOX TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterinin en yakın arkadaşı rolüne hayat veren oyuncu İrem Kahyaoğlu, Show TV’de yayınlanan Gülperi dizisine transfer oldu.

Show TV’de ilgiyle izlenen TİMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstlendiği senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat kaleme aldığı, başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in paylaştıkları ‘Gülperi’ dizisine, İrem Kahyaoğlu da dahil oldu.

BU HAFTA DAHİL OLACAK

Daha önce Yasak Elma, Karadayı, Aliye gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu İrem Kahyaoğlu, Gülperi dizisinde ‘Ajda’ karakterine hayat verecek. Kahyaoğlu, diziye bu hafta yayınlanacak bölümde dahil olacak.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.