Yasak Elma’da Gülben Ergen göndermesi

FOX TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’nın pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde, Yıldız’ın Ender’e ‘Unutma ki bana hiçbir şey olmaz’ demesi akıllara Gülben Ergen’i getirdi. Dikkatli izleyiciler olayı sosyal medyaya taşıdı.

Sezon finali için gün sayan Yasak Elma 45. bölümü ile pazartesi akşamı ekrana geldi. Entrika, aldatma ve ihtiras dolu senaryosu ile dikkat çeken dizinin bir sahnesindeki ‘ince’ gönderme izleyicinin gözünden kaçmadı.

Halit’in eski eşi Ender ile yeni eşi Yıldız’ın atışmalarına bu kez de Gülben Ergen göndermesi dikkat çekti. Her fırsatta Ender’in kendisine imada bulunmasına ve tehdit etmesine dayanamayan Yıldız, ‘unutma ki bana hiçbir şey olmaz diyerek Gülben Ergen’in olay olan o sözlerini ti’ye aldı.

Dizinin dikkatli izleyicileri bu detayı kaçırmadı ve Yıldız’ın Gülben Ergen göndermesi kısa sürede sosyal medyanın konusu oldu. Gülben Ergen’in sıkı takipçileri ise o sahneleri ünlü şarkıcıya izlemesi için gönderdi.

Sosyal medyada çok konuşulan bu sahne hakkında Gülben Ergen’den bir açıklama gelmedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.