Yasak Elma’da Biran Damla Yılmaz sürprizi

Fox TV’nin entrika dolu dizisi Yasak Elma’ya birçok ismin veda etmesini ardından kadroya sürpriz bir isim dahil oldu. 5. sezonu ile Eylül ayında ekranlarda yerini alacak olan fenomen dizi Yasak Elma’ya Biran Damla Yılmaz dahil oldu. Yılmaz’ın Yasak Elma’da hangi karaktere hayat vereceği henüz netlik kazanmadı.

Fox TV’nin sevilen yapımlarından olan başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam ve Berk Oktay gibi isimlerin rol aldığı Yasak Elma dizisi kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

blank

Geçtiğimiz sezon Nesrin Cavadzade’nin veda ettiği, sezon finali ile birlikte Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan’ın ayrıldığı Yasak Elma’nın yeni sezonunda Biran Damla Yılmaz izleyici ile buluşacak.

Kırgın Çiçekler dizisi ile yıldızı parlayan Biran Damla Yılmaz’ın Yasak Elma dizisinde hangi karaktere hayat vereceği ise henüz netlik kazanmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.