Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veren Şevval Sam güzellik sırrını açıkladı

Fox TV’de ekrana getirilen başrollerinde Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Berk Oktay gibi isimlerin rol aldığı Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veren Şevval Sam, bir dergiye özel açıklamalarda bulundu. Güzellik sırrından bahseden başarılı oyuncu, 2004 yılından beri yüz yogası yaptırdığını söyledi.

YouTube video

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Ender karakteri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen ünlü isim Şevval Sam, Elele dergisine özel açıklamalarda bulundu. Yaşlanma korkusu olmayan Şevval Sam, güzellik sırrını da açıkladı.

BUNLAR KELİME OYUNLARI

Sam, verdiği röportajda ‘Yaş almakla, yaşlanmak kelimesi arasında fark yok. Bunlar kelime oyunları. Ben bunu kıdem sahibi olmak diye tanımlıyorum’ dedi.

GÜZELLİK SIRRINI AÇIKLADI

Duru güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Şevval Sam, botoks yerine 2004 yılından beri yüz yogası yaptırdığını açıkladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.