Yaş farkı engel olmadı… Zerrin Özer 61 yaşında gelin oluyor!

Geçtiğimiz günlerde kendisinden yaşça küçük olan sevgilisi ile evleneceğini açıklayan şarkıcı Zerrin Özer, verdiği bir röportajda düğün detaylarını anlattı.

Güçlü sesiyle adından söz ettiren başarılı şarkıcı Zerrin Özer, Kanal D’de yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına özel açıklamalarda bulundu.

Kendisinden yaşça küçük sevgilisiyle evlilik kararı alan Zerrin Özer, verdiği röportajda düğününün detaylarından bahsetti.

“SAHİ BİR ŞEY YAŞIYORUZ LEKE OLMASIN”

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Özer, ilişkisini neden gizli tuttuğunu şöyle açıkladı:

“İlişkimiz güzel gidiyor. Oda ben de pek dışarı çıkmayı sevmiyoruz görünmek yerine kendi bünyemizde yaşamayı tercih ediyoruz. Kendi aramızda nişan yaptık. Söylem ve olumsuz konuşmalardan dolayı görünmek istemiyorum sahi bir şey yaşıyoruz ve leke olmasını istemiyorum.”

“KIR DÜĞÜNÜ YAPARAK GELİNLİK GİYECEĞİM”

Yakın zamanda nikah masasına oturmaya hazırlanan Zerrin Özer, düğün detaylarını da anlattı. Özer, “Kır düğünü gibi bir şey olabilir. Çok sade ve cici bir gelinlik giyebilirim. Yaş farkına takılmıyoruz oda bende.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.