Yargı’yı izleyen İbrahim Tatlıses, Pınar Deniz’in performansına ve senaryoya hayran kaldı

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği reyting rekortmeni dizisi Yargı 3’üncü sezonunun ilk bölümü ile ekrana geldi. İzleyenlerin uzun süredir heyecanla beklediği dizi yine ters köşe hikayesiyle büyük beğeni toplayarak reyting listesinin zirvesinde yer aldı.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, sosyal medyada da trend olan Yargı’ya ve dizide Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz’e övgü dolu bir yorum yaptı.

blank

İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Pınar Deniz bitirdin beni kızım. Ne yargıymış arkadaş! Bütün ekibi tebrik ediyorum” cümlelerini kullandı.

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz oyunculuk performansı ile yıktı geçti.

Yeni sezona “Savcı Ceylin” karakteri ile giriş yapan oyuncu, dizideki performansı ile de adından söz ettirmeyi başardı. Ilgaz ile tekrar karşılaştığı duygusal sahnelerin yanı sıra kızı Mercan’ı kaybettiği anlardaki oyunculuğu izleyiciyi derinden etkiledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.