Yargıya bu hafta Ceylin ve Mercan sahneleri damga vurdu

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı Yargı dizisi dün gece yayınlanan 75’inci bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Dizi Ab’de 7,44 reyting yüzde 20,59 izlenme payı ile 20+ABC1’de ise 7,50 reyting yüzde 18,21 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizisi oldu.

Heyecanın yüksek olduğu bölümde neredeyse dizinin tüm karakterleri sosyal medya listelerine girdi. #Yargı, #Yekta, #Osman, #Ilgaz, #Ceylin, #Tuğçe, #Çınar ve #Mercan etiketleri gece boyu sosyal medya listelerinde yer alırken dizinin heyecan dolu bölümüne binlerce mesaj yağdı.

blank

Adrenalin ve gerilimin yüksek olduğu bölümde Yekta’nın vurulmasıyla Ilgaz ve Eren ekiplerle içeri girmeye karar verdi. Yekta hastaneye kaldırılırken herkes ondan gelecek haberi gözyaşları içinde bekledi. Osman ve Çınar Kadir’in yanına gittiğinde Kadir onlara yeni bir görev verdi. Kadir ikiliden evden kaçan bir kızı bulmalarını istedi. Üstü kan içinde elinde bıçakla kaçan kız perişan haldeyken bir taksici tarafından hastanenin önüne bırakıldı. Çınar gizlice emniyetten haber almaya çalıştığı esnada kızın Yekta’nın yattığı hastanede olduğunu öğrendi. Osman ile plan yapan Çınar, kızın fotoğrafını Kadir’e atarak yeni olayların başlamasına sebep oldular. Bu esnada Yekta kendine geldi. Ceylin’in ziyareti Yekta’yı çok mutlu ederken ikili yeniden beraber çalışmaya karar verdi. Ceylin’in ardından Yekta’nın yanına giden Osman ve Çınar Yekta’nın sözleri üzerine Kadir’e kızın yerini söyledikleri için pişman olsalar da Kadir’in adamları çoktan hastaneye gelmişti. Kızı kaçırırlarken Çınar’ın son anda söylediği bir cümle ile Kadir’in adamları yakalandı. Kızın Çınar’ın eski sevgilisi çıkması Çınar dahil herkesi büyük şaşırttı. Tüm bu olaylar olurken Efe Savcı ve Tuğçe birlikte ilk buluşmasını gerçekleştirdi ve buluşmanın sonunda yola el ele devam ettiler. Ilgaz ve Ceylin hastaneden kaçırılmaya çalışılan kızın hayatının tehlikede olduğunu düşünerek onu kendi evlerine götürmeye karar verdi. Çınar’ın Kadir’in planını patlatması üzerine sinirlenen Kadir, kıza yedirmeleri için eve zehirli pizza gönderdi. Kadir’in telefonuyla durumu öğrenen Osman, yemeğe başlayan ailesinin karşısında dondu kaldı.

Yargı merakla beklenen yeni bölümüyle pazar akşamı Kanal D’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.