Yargı’nın yeni bölümünden merak uyandıran tanıtım! “Serdar’ı kim öldürdü?”

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın yeni bölümünden heyecan dolu tanıtımı izleyici ile buluştu. Serdar’ın ölümü yeni bir olay penceresi açarken, cinayeti kimin işlediğine dair gerilim ve merak artıyor.

Yayınlanan son bölümünün final sahnesinde şehir çöplüğünde bulunan cesedin Serdar’a ait çıkmasının ardından ‘Yargı’da yeniden olaylar karışıyor. Bir önceki bölüm Çınar’ın (Arda Anarat) telefonuyla Serdar’ın yanına giden Gül’ün (Zeyno Eracar) yeni bölüm tanıtımındaki “Tam kınadığım yerdeyim” cümlesi kafaları karıştırırken, Serdar ile yüzleşmesinin ardından Çınar’ın boynundaki iz ve Parla’nın (Zeynep Atılgan) panik halleri dikkat çekiyor. Göreve geri dönmelerinin ardından işlenen cinayet üzerine katili arayan Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ve Eren’i (Uğur Aslan) zorlu bir süreç bekliyor.

blank

Ali Bilgin rejisinin Sema Ergenekon kalemiyle buluştuğu dizinin başarılı kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Samet Kaan Kuyucu, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

Yargı yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.