Yargı, yayınlanan heyecan dolu yeni bölümüyle gününün galibi oldu

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, yayınlanan heyecan dolu yeni bölümüyle Pazar gününün galibi oldu. Reytinglerde yine 1’inci olan dizinin bölüm finalinde Eren’in vurulması ve Ilgaz’ın Burak’a ateş etmesi hikâyenin seyrine dair birçok soruyu beraberinde getiriyor.

Yargı’nın dün akşam ekrana gelen 41’inci bölümü AB kategorisinde 7.88 reyting 22.09 izlenme payı ile, 20+ABC1 kategorisinde 9.36 reyting 22.99 izlenme payı ile TOTAL kategoride ise 6.76 reyting 18.02 izlenme payı ile adını birinci sıraya yazdırdı.

Yargı usta oyunculukları ve başarılı senaryosuyla her hafta seyirciden övgüler toplamaya devam ediyor. Dün gece yayınlanan bölüm ekranda gördüğü ilginin yanı sıra #yargı, #Kabus ve #Ilgaz etiketleriyle de gece boyu sosyal medyada oldukça konuşuldu.

blank

Yürütülen operasyona dair kaçırılan herkes ifade vermek için adliyeye geldiği sırada orada Tolga’yı gören Ceylin, Ilgaz ile Tolga’nın uzun yıllardır tanıştığını ve aslında Tolga ile yolunun kesişmesinin Ilgaz sayesinde olduğunu öğrendi. Çiğdem’i hastaneye ziyarete giden Ceylin, Çiğdem’in ifadesini okumasının ardından taksiciyi öldüren kişinin Çiğdem olduğunu anladı. Suçu başkasının üstüne atmaya çalışan Çiğdem’i ikna etmeye çalışan Ceylin’in kızın hamile olduğunu öğrenmesiyle nasıl bir hamle yapacağı merak konusu oldu. Diğer tarafta Burak’ın suçlu olduğuna dair kanıt arayan Ilgaz, Eren ve Pars buldukları ipucu doğrultusunda yapılan ankette sahte şekilde logosu kullanılan üniversiteye tekrar gitti. Öğrendikleri bilgi ile Burak için gözaltı kararı çıkarıldığını duyan Yekta, evden çıkması için Burak’a mesaj attı. Evden kaçmaya çalışırken Metin’i bayıltarak silahını alan Burak, Eren’i vurdu. En yakın arkadaşının vurulduğuna şahit olan Ilgaz, Burak’ı kaçmaması için uyardı ve durmamasının ardından onu bacağından vurdu. Bir tarafta çok kan kaybeden Eren diğer tarafta hastalığı sebebiyle kan kaybının ölümün kıyısına getirdiği Burak ve aralarında kalan Ilgaz’ın durumu seyircinin nefesleri tutmasına sebep oldu.

Yargı’da Selda Bağcan sürprizi…

Yargı’nın ekrana gelen 41’inci bölümünde ünlü sanatçı Selda Bağcan’ın “Yürüyorum Dikenlerin Üstünde” isimli parçası izleyiciler ile buluştu. Tolga Işıklı’nın yorumu ile seyirci karşısına çıkan şarkı, Neva’nın ölümüyle yıkılan Pars’ın neler yaşadığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Yargı yeni bölümleriyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.