Yargı dizisine bomba transfer! İki ünlü isim kadroda!

Kanal D’de ekrana getirilen başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun rol aldığı Yargı dizisi başarısını sürdürürken iki yeni isim transfer oldu. Pınar Töre ve Merve Ateş Yargı kadrosuna dahil oldu.

Yayınlandığı ilk günden bugüne büyük ilgiyle takip edilen Kanal D’nin en çok izlenen yapımlarından olan Yargı dizisi adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yayınlandığı gün sosyal medyada trendler arasında yerini alan Yargı dizisi kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Yargı’ya iki ünlü isim dahil oldu.

Dizide komiser Eren’in eski sevgilisi Özlem karakterini Pınar Töre, Özlem’in kızı Tuğçe rolünü ise Merve Ateş canlandırmaya başladı.

YARGI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yargı dizisi bir cinayet vakasıyla yolları kesişen bir avukat ve bir savcının etkileyici hikayesini ekrana getirecek.

YARGI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yanı sıra “Yargı”nın zengin oyuncu kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş gibi usta ve genç isimler bir araya geliyor.

YARGI’DA ENGİN TEHDİTLERİNE DEVAM EDİYOR

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.