Yapımcısından ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan’ açıklaması

Başrollerini Beren Saat, Ekin Koç ve Hülya Avşar’ın paylaştığı ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan’ın final yapacağı iddia edildi.Konuyla ilgili olarak dizinin yapım şirketi TİMS Productions yazılı bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

“Türkiye ile birlikte dünyanın 30 ülkesinde yayınına devam eden “Muhteşem Yüzyıl Kösem” ile ilgili 26. bölümde final yapacağına dair bilgilerin yer aldığı haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Böyle bir karar alınmamakla birlikte, Türkiye’de yayın gününde AB kategorisinde en çok izlenen birinci dizi olmaya devam eden “Muhteşem Yüzyıl Kösem” yurtdışında da yayınlandığı kanallarda gün birincisi olarak başarısını sürdürmektedir.

Resmi kaynaklardan açıklanmadığı takdirde bu tarz haberlere itibar etmemenizi önemle rica ederiz.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.