Yapımcısı açıkladı… Diriliş Osman hangi kanalda yayınlanacak?

Ekranların fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul’un devamı niteliğinde olan Diriliş Osman’ın yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ açıklamalarda bulundu.

Ekranların fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul’un devamı niteliğinde olan Diriliş Osman’a ilişkin son dakika gelişmesi yaşandı. Milyonlarca bireyin yanıtını aradığı ‘Diriliş Osman hangi kanalda yayınlanacak?’ sorusuna dizinin yapımcı ve senaristi olan Mehmet Bozdağ cevap verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Bozdağ, yeni kanalı duyururken, hayırlara vesile olmasını diledi.

DİRİLİŞ OSMAN HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Diriliş serisinin devamı niteliğinde olan Diriliş Osman dizisi, yeni sezonda ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

İŞTE, BOZDAĞ’IN YAPTIĞI SON DAKİKA AÇIKLAMASI:

Diriliş serimiz ‘Diriliş Osman’ olarak bu sezon ATV’ de izleyicisiyle buluşacak. Yeni kanalımız ve yeni sezonumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.