“Yanımda Kal” filmi 21 Aralık’da vizyona giriyor

Yapımcılığını Lucky Red Film/Shebnem Aşkın’ın üstlendiği, senaryosu Çağlar Yurt tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda Uğur Yağcıoğlu’nun oturduğu “Yanımda Kal” filmi 21 Aralık’da vizyona giriyor.

Filmde yer alan helikopter sahnesinin çekimleri oldukça heyecanlı geçti. Meriç Aral ve Çağlar Ertuğrul helikopter sahnesinde İstanbul’u gökyüzünden izleme fırsatı buldular. Filmde birbirinden heyecanlı, hareketli ve duygusal sahnelere imza atan iki oyuncu, İstanbul’u helikopterden izlemenin de ayrı bir keyif olduğunu söylediler.

Çağlar Ertuğrul, Meriç Aral, Murat Aygen, Nilay Duru, Ege Aydan, Levent Sülün, Tuna Arman ve Deniz Baytaş’ın rol aldığı “Yanımda Kal”da işkolik bir iş adamıyla sokak şarkıcısı bir kızın dramatik hikayesi konu ediliyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.